Activiteiten en links

Ook wanneer er evenementen in de buurt georganiseerd worden kunt u natuurlijk bij ons overnachten

Winter op de Veluwezoom

Kom genieten van de natuur in het Nationaal Park Veluwezoom. In de winter is de Posbank een heerlijk gebied om te wandelen, te fietsen (mountainbike) of te paardrijden. Een glooiend landschap met mooie vergezichten, bos en heide.

Mogelijk valt er wild te spotten. Zoals edelherten, wilde zwijnen,  reeën en eekhoorns en vossen. Mocht er sneeuw vallen dan is het mooi om de sporen van het wild te ontdekken en de stilte te ervaren door een deken van sneeuw.

Na een wandeling of een pittige beklimming met de fiets is het heerlijk om wat te drinken/eten in Paviljoen Posbank, de Carolinehoeve of bij het transferium/informatiecentrum Veluwezoom.

Het transferium/informatiecentrum ligt ongeveer 6 autominuten van onze Bed and Breakfast.

Kerst op kasteel Middachten

Van 12 tot en met 16 december a.s. opent kasteel Middachten weer haar deuren. Het kasteel is ook dit jaar weer prachtig versierd. Het is echt genieten van de kerstsfeer op dit landgoed. Kerstversieringen in de indrukwekkende trappenhal, mooie opgetuigde kerstbomen in de diverse vertrekken. Vanaf de schemering is het extra genieten. Kaarslicht en vuurkorven zorgen voor een bijzondere sfeer. Rondom het kasteel is een kerstmarkt, versnaperingen verkrijgbaar en er zijn veel muziekoptredens.

Kasteel Middachten ligt zo’n 3 kilometer van onze B & B.

Voor meer informatie zie:http://middachten.nl

 

 

Kerstmarkt in Doesburg

In het centrum van Doesburg wordt op 08 december a.s. een kerstmarkt georganiseerd. In deze Hanzestad staan meer dan 100 kramen welke kerstgerelateerde  waar aanbieden. Daarnaast is er veel live muziek, er is een levende kerststal en de Midwinterhoornblazers uit Doesburg zijn ook dit jaar weer aanwezig.

Doesburg ligt zo’n 5 kilometer van onze B & B.

Voor meer informatie: http://kerstmarktindoesburg.nl

 

 

Al een beetje voorpret beleven?

Neem daarvoor voordat u B & B de oude dorpsbakker in Ellecom verblijft een kijkje op:

www.veluwetransferiumposbank.nl
www.veluweactief.nl
www.stoomtrein.org
www.domeinhoftedieren.nl
www.burgerszoo.nl
www.openluchtmuseum.nl
www.lekkerpaardrijden.nl
www.musee-lalique.nl