Activiteiten en links

Ook wanneer er evenementen in de buurt georganiseerd worden kunt u natuurlijk bij ons overnachten

Lente op de Veluwezoom

Kom genieten van de natuur in het Nationaal Park Veluwezoom. In de lente is de Posbank een heerlijk gebied om te wandelen, te fietsen (mountainbike) of te paardrijden. Een glooiend landschap met mooie vergezichten, bos en heide.

Mogelijk valt er wild te spotten. Zoals edelherten, wilde zwijnen,  reeën en vossen. Rondom de Posbank staat waarschijnlijk de brem al in bloei.

Na een wandeling of een pittige beklimming met de fiets is het heerlijk om wat te drinken/eten in Paviljoen Posbank, de Carolinehoeve of bij het transferium/informatiecentrum Veluwezoom.

Het transferium/informatiecentrum ligt ongeveer 6 autominuten van onze Bed and Breakfast.

Kwekerijdagen Bingerden

Op de historische buitenplaats Bingerden worden van 14 juni 2019 tot en met 16 juni 2019 de internationale kwekerijdagen gehouden. Op deze prachtig locatie wordt het jaarlijkse plantenfestijn gehouden. Er worden bijzondere planten van international kwekers aangeboden in een sfeervolle ambiance. Bingerden ligt zo’n 13 autominuten rijden van onze B & B.

Voor openingstijden en toegangskaarten zie: http://www.bingerden.com

 

 

 

Hanzefeest Doesburg

Op 8 juni 2019 wordt in de historische binnenstad van Doesburg weer het jaarlijkse Hanzefeest gehouden. In het centrum van deze Hanzestad waant u zich in de Middeleeuwen. Honderden inwoners van Doesburg lopen in kledij uit de Middeleeuwen. Er is straattoneel, levende have, kampenenten en diverse muziek- en dansgroepen. Tevens is er een grote verzamel- en curiosa markt.

Doesburg ligt zo’n 6 autominuten rijden vanaf onze B & B.

Voor meer informatie zie: https://www.doesburgsehanzefeesten.nl/hanzedag-2019/

 

 

 

Al een beetje voorpret beleven?

Neem daarvoor voordat u B & B de oude dorpsbakker in Ellecom verblijft een kijkje op:

www.veluwetransferiumposbank.nl
https://veluweactief.nl
www.stoomtrein.org
www.domeinhoftedieren.nl
www.burgerszoo.nl
www.openluchtmuseum.nl
www.musee-lalique.nl
https://www.knhs.nl/buitenrijden/