Activiteiten en links

Ook wanneer er evenementen in de buurt georganiseerd worden kunt u natuurlijk bij ons overnachten

Winter op de Veluwezoom

Kom genieten van de natuur in het Nationaal Park Veluwezoom. In de winter is de Posbank een heerlijk gebied om te wandelen, te fietsen (mountainbike) of te paardrijden. Een glooiend landschap met mooie vergezichten, bos en heide.

En als het gesneeuwd heeft is het natuurlijk helemaal een mooi plaatje. Een witte deken over het landschap, knisperende voetstappen en verse sporen van het wild in de sneeuw. Ontdek de sporen van de edelherten, wilde zwijnen, eekhoorns, hazen, reeën en de vele vogels. Misschien zijn er dan ook wel loipes uitgezet om te gaan langlaufen. Het glooiende landschap leent zich daar uitstekend voor.

Na een wandeling of een pittige beklimming met de fiets is het heerlijk om wat te drinken/eten in Paviljoen Posbank, de Carolinehoeve of bij het transferium/informatiecentrum Veluwezoom.

Het transferium/informatiecentrum ligt ongeveer 6 autominuten van onze Bed and Breakfast.

 

Dieren, Gelre Jutberg Trail

Op zaterdag, 10 februari a.s. wordt er door atletiekvereniging Gelre te Dieren een hardloop trail georganiseerd in natuurpark Veluwezoom. Er zijn diverse afstanden uitgezet. Variërend van 30,4 kilometer tot 7,5 kilometer. Het grootste deel van het parcours is op onverharde wegen met pittige klimmetjes tot spectaculaire afdalingen in de prachtige natuur. De start is in de ochtend. Echt iets voor liefhebbers die graag in de natuur hardlopen.

Het startpunt van deze trail ligt zo’n 10 autominuten rijden  vanaf onze B & B.

Voor meer informatie zie:http://www.gelrejutbergtrail.nl

 

 

Landleven winter 2017

Op 16 en 17 december 2017 wordt door het maandblad Landleven op het terrein van het Openluchtmuseum te Arnhem het winterevenement georganiseerd. Op het terrein in wintersfeer worden diverse activiteiten georganiseerd. Van heerlijke winterkost, de landelijke wedstrijd kachelhout stapelen, midwinterhoornblazen tot o.a. schaatsen op de kunstbaan.

Het openluchtmuseum ligt zo’n 12 minuten autorijden vanaf onze B & B.

Voor meer informatie zie: https://www.landleven.nl/evenementen/landleven-winter

 

 

Al een beetje voorpret beleven?

Neem daarvoor voordat u B & B de oude dorpsbakker in Ellecom verblijft een kijkje op:

www.veluwetransferiumposbank.nl
www.veluweactief.nl
www.stoomtrein.org
www.domeinhoftedieren.nl
www.burgerszoo.nl
www.openluchtmuseum.nl
www.lekkerpaardrijden.nl
www.musee-lalique.nl