Activiteiten en links

Ook wanneer er evenementen in de buurt georganiseerd worden kunt u natuurlijk bij ons overnachten

Winter op de Veluwezoom

Kom genieten van de natuur in het Nationaal Park Veluwezoom. In de winter is de Posbank een heerlijk gebied om te wandelen, te fietsen (mountainbike) of te paardrijden. Een glooiend landschap met mooie vergezichten, bos en heide.

Mogelijk valt er wild te spotten. Zoals edelherten, wilde zwijnen,  reeën en eekhoorns en vossen. Mocht er sneeuw vallen dan is het mooi om de sporen van het wild te ontdekken en de stilte te ervaren door een deken van sneeuw.

Na een wandeling of een pittige beklimming met de fiets is het heerlijk om wat te drinken/eten in Paviljoen Posbank, de Carolinehoeve of bij het transferium/informatiecentrum Veluwezoom.

Het transferium/informatiecentrum ligt ongeveer 6 autominuten van onze Bed and Breakfast.

Valentijnsdag, 14 februari 2019

Ga je lief ééns verrassen. Geef een overnachting cadeau in onze Bed & Breakfast. Overdag samen van de natuur genieten op de Veluwezoom met zijn Posbank. Of samen genieten van de Hanzesteden Zutphen en Doesburg. Of lekker shoppen in Arnhem. ’s Avonds romantisch dineren in één van de restaurants in de omgeving. Daarna is het goed toeven in één van onze kamers.

 

 

 

 

 

 

Al een beetje voorpret beleven?

Neem daarvoor voordat u B & B de oude dorpsbakker in Ellecom verblijft een kijkje op:

www.veluwetransferiumposbank.nl
www.veluweactief.nl
www.stoomtrein.org
www.domeinhoftedieren.nl
www.burgerszoo.nl
www.openluchtmuseum.nl
www.lekkerpaardrijden.nl
www.musee-lalique.nl