Activiteiten en links

Ook wanneer er evenementen in de buurt georganiseerd worden kunt u natuurlijk bij ons overnachten

Zomer op de Veluwezoom

Kom genieten van de natuur in het Nationaal Park Veluwezoom. In de zomer is de Posbank een heerlijk gebied om te wandelen, te fietsen (mountainbike) of te paardrijden. Een glooiend landschap met mooie vergezichten, bos en heide.

Medio augustus begint de heide te bloeien rondom het gebied van de Posbank.  Een schitterend gezicht. Bij warme dagen is het lekker wandelen in de bossen met naaldbomen en loofbomen. Mogelijk zijn er ook  edelherten, wilde zwijnen met jongen,  reeën en eekhoorns te spotten.

Na een wandeling of een pittige beklimming met de fiets is het heerlijk om wat te drinken/eten in Paviljoen Posbank, de Carolinehoeve of bij het transferium/informatiecentrum Veluwezoom.

Het transferium/informatiecentrum ligt ongeveer 6 autominuten van onze Bed and Breakfast.

 

Doesburg Binnenste Buiten te Doesburg

Vanaf woensdag, 12 juli tot en met zaterdag, 15 juli 2018 vindt in het historische centrum van Doesburg weer Doesburg Binnenste Buiten plaats. Dit jaar al weer voor de 50e keer. Straattheater, muzikanten, chantykoren, dweilorkesten en een braderie zorgen voor genoeg vertier in de historische binnenstad.

Wellicht kom je de exotische figuren op stelten tegen of een paar holbewoners maar let op voor Frits Worteltjes want die maakt alles schoon wat hij tegenkomt.

Doesburg ligt zo’n 5 kilometer van onze B & B.

Voor meer informatie zie:http://www.doesburgbb.nl

 

 

Boeken- en Kunstmarkt bij kasteel Middachten

Op zondag, 15 juli 2018 wordt er een boeken- en kunstmarkt georganiseerd op het voorterrein van kasteel Middachten in het dorp De Steeg. Tussen 10:00 uur en 17:00 uur is de markt geopend. Hoogwaardige tweedehands boeken, antiquariaat en diverse kunstvormen worden door zo’n vijftig kramen tentoongesteld en verkocht. De markt is vrij toegankelijk.

’s Middags kan het kasteel bezocht worden tegen betaling.

Kasteel Middachten ligt ruim 2 kilometer rijden van onze onze B & B.

Voor meer informatie zie:http://www.middachten.nl

 

 

Al een beetje voorpret beleven?

Neem daarvoor voordat u B & B de oude dorpsbakker in Ellecom verblijft een kijkje op:

www.veluwetransferiumposbank.nl
www.veluweactief.nl
www.stoomtrein.org
www.domeinhoftedieren.nl
www.burgerszoo.nl
www.openluchtmuseum.nl
www.lekkerpaardrijden.nl
www.musee-lalique.nl