Activiteiten en links

Ook wanneer er evenementen in de buurt georganiseerd worden kunt u natuurlijk bij ons overnachten

Lente op de Veluwezoom

Kom genieten van de natuur in het Nationaal Park Veluwezoom. In de lente is de Posbank een heerlijk gebied om te wandelen, te fietsen (mountainbike) of te paardrijden. Een glooiend landschap met mooie vergezichten, bos en heide.

En als de brem rondom de Posbank in bloei staat, is helemaal een mooi plaatje. In het bos is het genieten van het ontluikende frisse groen. Hoor het zingen en gekwetter van de vogels. En mogelijk zijn er ook  edelherten, wilde zwijnen met jongen,  reeën en eekhoorns te spotten.

Na een wandeling of een pittige beklimming met de fiets is het heerlijk om wat te drinken/eten in Paviljoen Posbank, de Carolinehoeve of bij het transferium/informatiecentrum Veluwezoom.

Het transferium/informatiecentrum ligt ongeveer 6 autominuten van onze Bed and Breakfast.

 

Faunadag op landgoed Middachten

Op zaterdag, 24 maart 2018 wordt er een faundag georganiseerd bij kasteel Middachten in De Steeg. Een educatieve dag voor volwassenen en kinderen. Jachtopzichters geven informatie over de jacht en faunabeheer. Er is een geweiententoonstelling van herten, moeflons en reebokken. En er zijn grote slagtanden te zien van wilde zwijnen. Er is een valkenier met roofvogels. Kinderen kunnen uilenballen uitpluizen. Ook wordt er wordt aandacht besteed aan het bereiden van wild en eetbare wilde planten.

De toegang is gratis. Kasteel Middachten ligt zo’n 2 kilometer van onze B & B.

Voor meer informatie zie:http://www.middachten.nl

 

 

Fietstocht Vael Ouwe 2018

Op zaterdag, 09 juni wordt weer de jaarlijkse fietstocht Vael Ouwe georganiseerd. Een fietstourtocht met diverse afstanden. Te weten, 50, 100 en 160 kilometer. Dit jaar kunnen er vernieuwde uitdagende routes gereden worden over de Veluwe met af en toe stevige klimmetjes.  De start en finish is in Dieren.

Dieren ligt zo’n 3 kilometer rijden van onze onze B & B.

Voor meer informatie zie:http://www.vaelouwe.nl

 

 

Al een beetje voorpret beleven?

Neem daarvoor voordat u B & B de oude dorpsbakker in Ellecom verblijft een kijkje op:

www.veluwetransferiumposbank.nl
www.veluweactief.nl
www.stoomtrein.org
www.domeinhoftedieren.nl
www.burgerszoo.nl
www.openluchtmuseum.nl
www.lekkerpaardrijden.nl
www.musee-lalique.nl