Activiteiten en links

Ook wanneer er evenementen in de buurt georganiseerd worden kunt u natuurlijk bij ons overnachten

Winter op de Veluwezoom

Kom genieten van de natuur in het Nationaal Park Veluwezoom. In de winter is de Posbank een heerlijk gebied om te wandelen, te fietsen (mountainbike) of te paardrijden. Een glooiend landschap met mooie vergezichten, bos en heide.

Mogelijk valt er wild te spotten. Zoals edelherten, wilde zwijnen,  reeën en vossen.

Bewonder het heuvelachtig landschap en de bossen rondom de Posbank. Mogelijk valt er deze winter sneeuw. Dan zijn de sporen van de dieren die in dit gebied leven zichtbaar. En sta je versteld hoeveel dieren er in de winter actief zijn. Geniet van de stilte als er een sneeuwdeken ligt. Je hoort alleen je knisperende voetstappen in de sneeuw.

Na een wandeling of een pittige beklimming met de fiets is het heerlijk om wat te drinken/eten in Paviljoen Posbank, de Carolinehoeve of bij het transferium/informatiecentrum Veluwezoom.

Het transferium/informatiecentrum ligt ongeveer 6 autominuten van onze Bed and Breakfast.

Valentijnsdag

Op 14 februari is het Valentijndag. Verras je lief eens met een overnachting in onze Bed & Breakfast. Overdag lekker wandelen op de Veluwezoom of shoppen in de Hanzesteden Doesburg of Zutphen. Ga romantisch dineren in één van de vele restaurants in onze omgeving. Lekker slapen in één van onze kamers en de volgende dag uitgebreid ontbijten. Een echt valentijnscadeau voor je lief !!

 

 

 

 .

.

 

 

 

 

Al een beetje voorpret beleven?

Neem daarvoor voordat u B & B de oude dorpsbakker in Ellecom verblijft een kijkje op:

www.veluwetransferiumposbank.nl
https://veluweactief.nl
www.stoomtrein.org
www.domeinhoftedieren.nl
www.burgerszoo.nl
www.openluchtmuseum.nl
www.musee-lalique.nl
https://www.knhs.nl/buitenrijden/