Activiteiten en links

Ook wanneer er evenementen in de buurt georganiseerd worden kunt u natuurlijk bij ons overnachten

Lente op de Veluwezoom

Kom genieten van de natuur in het Nationaal Park Veluwezoom. In de lente is het in de omgeving nabij de Posbank heerlijk wandelen,  fietsen (mountainbike) of paardrijden. Een glooiend landschap met mooie vergezichten, bos en heide.

Vanuit onze Bed & Breakfast is het 5 minuten lopen naar het bos.

In de bossen is het genieten van de lente groene blaadjes. De vogels zijn druk met nesten te bouwen. Mogelijk valt er wild te spotten. Zoals edelherten, wilde zwijnen, reeën en vossen. Op de heide is het genieten van het uitzicht, de vogels en de lente zonnestralen.

Na een wandeling of een pittige beklimming met de fiets is het heerlijk om wat te drinken/eten in Paviljoen Posbank (tijdelijk koffie to go) of bij het transferium/informatiecentrum Veluwezoom. (De Carolinehoeve is wegens verbouwing gesloten tot april 2021)

Het transferium/informatiecentrum ligt ongeveer 6 autominuten van onze Bed and Breakfast.

Activiteiten

In verband met maatregelen tegen het coronavirus worden er in de buurt op dit moment geen activiteiten en evenementen georganiseerd.

Wel is het mogelijk om in onze omgeving te wandelen en te fietsen.

 

 

Wandelroute Veluwezoom middels knooppunten

Op de Veluwezoom zijn deze winter knooppunten voor wandelingen geplaatst. Het principe werkt net zoals als de knooppunten voor de fiets. U kunt nu zelf uw eigen wandeling samenstellen.

Knooppunt 01 is de Posbank. Knooppunt 20 is het bezoekerscentrum Veluwezoom. Vanaf dit knooppunt kunt u uw eigen wandeling samenstellen richting Posbank (knooppunt 01).

Vanaf parkeerplaats Lappendeken (knooppunt 85) kunt u naar de Carolinehoeve wandelen. Rechtstreeks via (knooppunt 84 naar knooppunt 13). Maar bijvoorbeeld een mooie route via knooppunten 11-58,47 en 82 is ook mogelijk.

Onze B & B ligt vlakbij de wandelroute tussen knooppunt 22 en halverwege knooppunt 75.

Zie de website:https://www.visitveluwe.nl/routes-op-de-veluwe/wandelplanner