Gastenboek

Schrijf een bericht - Schreibe eine Nachricht - Write a message

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.236.6.6 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.

Fields marked with * are required.
Your Email address will not be published.
For security reasons, we store your IP Address% ip% off.
It may be that your message will be visible only after we have reviewed.
We reserve the right to edit posts, delete, or not publish.
53 berichten.
Maud Verwij Maud Verwij schreef op juli 29, 2012 om 10:38 pm:
een dikke pluim! Hadden fijne dagen... comfortabele kamer, radio installatie, prima sanitair, lekkere bedden. Huiskamer met TV, gevulde ijskast, snoepjes, verse bloemen, onbeperkt koffie en thee. Veranda met 4 stoeltjes weliswaar aan de straatkant maar gaf nauwelijks overlast. 's Nachts dringt er nauwelijks geluid door tot de kamers. Mede door de ' wijze' manier van gastvrouw en -heer zijn verdienen jullie een dikke pluim voor de uitoefening van dit vak!
Fam. Gortemuller Fam. Gortemuller schreef op juni 18, 2012 om 10:35 pm:
Een feest in de Peerdestal in Ellecom Een feest in de Peerdestal in Ellecom was voor ons aanleiding om een B&B in de buurt te zoeken. De Oude Dorpsbakker is dan snel gevonden. Nu, achteraf, kunnen we alleen maar met heel veel plezier terugdenken aan het schitterende pand, de warme ontvangst, de prachtige kamer (winkel) en het heerlijke ontbijt. Annemieke. nogmaals bedankt voor alles. John & Joke Gortemuller
Cor van Opijnen Cor van Opijnen schreef op juni 7, 2012 om 10:34 pm:
Een echte aanrader! Voor een trouwerij in de buurt, samen met een stel vrienden kamers geboekt bij B&B '' de oude dorpsbakker ''. Wat een verwennerij, bij aankomst staat de koffie klaar . Na een heerlijk nachtrust in de ruime mooie kamers stond er een zeer uitgebreid ontbijt klaar. Ook de kamer zag er prima uit en had een heerlijk ruim bed. Een echte aanrader.
Fam. van Goor Fam. van Goor schreef op mei 30, 2012 om 10:34 pm:
We komen zeker nog eens terug! Wij hebben 3 nachten tijdens het Pinksterweekend hier geslapen. Het was echt geweldig. De kamers zien er heel netjes uit en 's morgens krijg je een uitgebreid ontbijt met o.a. zelfgebakken brood, vers fruit en nog veel meer. Annemieke heeft ervoor gezorgd dat je je meteen thuis voelt. We komen zeker nog eens terug!
Fam. Warbout Fam. Warbout schreef op mei 28, 2012 om 10:32 pm:
Grandioos Wij hebben 1e tot 2e Pinksterdag gebruik gemaakt van Bed & Breakfast 'De oude Dorpsbakker' in Ellecom. Grandioos. Is echt een aanrader. Gastvrij, Het verblijf is formidabel en het breakfast is volop en royaal. Menig hotel kan hier een voorbeeld aannemen. Verdiend 4 sterren. Echt voor herhaling vatbaar!.
Ton en Karin Ton en Karin schreef op mei 13, 2012 om 10:30 pm:
Voorjaar in Ellecom In de eerste week van mei verbleven we in de prachtige Erkerkamer bij dit fijne B&B-adres. We zijn hartelijk ontvangen door Annemieke en Gerard en voelden ons meteen thuis. ’s Morgens zijn we behoorlijk verwend met een uitgebreid ontbijt maar ook met wandelkaarten van de bossen die als het ware in de voortuin liggen. ’s Avonds maakten we dankbaar gebruik van de gezellige living met haard om nog even een door de gastvrouw aangeboden drankje te nuttigen. Kortom: we komen graag nog eens terug bij dit sfeervolle adres!
Henriette en Jurgen uit Veghel Henriette en Jurgen uit Veghel schreef op april 24, 2012 om 10:29 pm:
Superontbijt We willen nog even laten weten dat het geweldig bij jullie vonden. Een fijn onthaal, mooie kamer en een superontbijt. Bedankt nog hiervoor.
Jan en Jeanine Jan en Jeanine schreef op januari 20, 2012 om 10:13 pm:
Verwenweekend Prachtig gelegen aan de rand van de Veluwezoom. Heerlijk geslapen in een mooie sfeervolle kamer. Prima ontbijt, wat wil je nog meer...
fam van Eekelen fam van Eekelen schreef op januari 15, 2012 om 10:13 pm:
Mooie Bed en Breakfast tijdens de kerstvakantie heerlijk verblijf gehad. Erg goede service en lekker ontbijt! Zeker een aanrader!
Maaike en Bas Maaike en Bas schreef op december 13, 2011 om 10:12 pm:
Een weekend vakantie bij de oudedorpsbakker Een weekend vakantiegevoel bij de Oude Dorpsbakker: als een roos geslapen in een gezellige kamer, goed uitgewaaid in de Veluwse bossen, uitgebreid ontbeten en gastvrij geholpen met tips over de buurt. Hier gaan we nog een keer naar toe.
Fam Mulder Fam Mulder schreef op oktober 30, 2011 om 10:10 pm:
Heer slapen met je voeten onder de toonbank Een heerlijk weekend gehad in een prachtige omgeving. Heerlijk geslapen en een prima ontbijt en goede services. Wij komen zeker nog een keer terug! t ziet er allemaal heel verzorgd uit en een prachtige badkamer!
J en J Rodenhuis J en J Rodenhuis schreef op oktober 24, 2011 om 10:08 pm:
Wakker worden in de winkel Heerlijk geslapen in de winkel van de Oude Dorpsbakker. Een aparte ervaring! 's morgens een heerlijk ontbijtje met alles er op eraan. Grote klasse.
Familie Klooster Familie Klooster schreef op oktober 17, 2011 om 8:30 pm:
Heerlijk geslapen in erkekamer Dit weekend te gast in de oude Dorpsbakker. Heerlijk geslapen in een gezellige kamer met royaal bed en een gloednieuwe badkamer. De omgeving helemaal leuk. Zeker de moeite waard om nog eens te doen.