Omgeving

Ellecom ligt aan de rand van de Veluwe. Binnen 300 meter staat u al op de Veluwezoom. Een prachtig gebied om te wandelen, fietsen of paard te rijden. Vaak valt er tijdens een wandeling wild te spotten in de Onzalige bossen. Met de mountainbike kunt u de heuvels van de Posbank bedwingen en wanneer u boven bent, genieten van het prachtige uitzicht.

Geen zin het glooiende landschap?

Fiets dan een rondje IJssel. Met het pontje over bij Brummen, Dieren of Rheden. Voor u er erg in hebt, zit u in de Achterhoek.

Hebt u een eigen paard?

Hebt u een eigen paard en wilt u eens een rit maken in een andere omgeving of bent u met uw paard op doorreis? Uw viervoeter kunt u stallen bij boerderij De Wolfskuil, 800 meter verderop gelegen vanaf B&B de oude dorpsbakker. Wij informeren u graag over bovenstaande mogelijkheden.

Een dagje uit

In de buurt van Ellecom zijn natuurlijk ook diverse steden te bezoeken.
Wat dacht u van het gezellige Arnhem waar u gezellig kunt winkelen of een bezoek kunt brengen aan het Openlucht Museum of Burgers Zoo. Ook de historische Hanzesteden Doesburg en Zutphen bevinden zich in de nabije omgeving van Ellecom en zijn zeker een bezoekje waard.